1. Domů  » 
  2. Kadeřnictví  » 
  3. Hostivař  » 
  4. Salon Lion

Salon Lion

plk. Mráze 1182 - Praha 10
Zveme Vás do příjemného salonu, který se nachází v pražské Hostivaři. Najdete zde kadeřnictví, kosmetiku (vč. permanentní make-up), solárium, masáže, pedikúru, manikúru + modeláž nehtů.


FOTOGRAFIE


INFORMACE

Provozní doba:

Po-Pá: 10.00 - 20.00
So, Ne: Dle objednávek

Kadeřnictví

Naši profesionální vlasový stylisté Vám kromě nezbytného ošetření vlasů nabízejí i změnu image nejen barvením vlasů, novým melírem, trvalou, ale i nabídkou mnoha druhů moderních sestřihů. Některé z těchto nádherných účesů můžete využit na společenské akce nebo dokonce svatbu.

Pracují jen s tou nejkvalitnější vlasovou kosmetikou jako je Sebastian, Matrix a Selective.

Kosmetika

Kosmetické ošetření, volby kosmetických úkonů a kosmetických přípravků vede k dosažení žádaných výsledků v péči o pleť, její čistotu, zdraví a estetický vzhled.

Předchází možným škodám na vzhledu a eliminuje poškození zdraví klientek.

Solárium Luxura X3

Chcete být krásně opáleni po celý rok nebo si prostě jen odpočinout a nabrat nové síly? Tak se přijďte položit pod paprsky našeho nového solária kde si prohřejete celé tělo, budete moci relaxovat a přitom se opalovat jako na slunné pláži u moře.

Proč se opalovat v našem soláriu?

Protože je úplně nové a tím samozřejmě certifikované, ale i v budoucnu budeme dál používat jen kvalitní UV lampy a měnit je vždy s předstihem pro zvýšení bezpečnosti opalování.

Kosmetické ošetření nehtů i rukou

Každý ví, že první kontakt navazujeme podáním ruky, proto jsou ruce a nehty jednou z nejdůležitějších součástí naší image. Ne každý však může vědět, jak správně o ně pečovat, a proto raději svěřte tuto péči odborníkům.

Masáže

Masáže ať klasické nebo specializované jsou jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod, které Vám pomohou udržovat vaše zdraví v dobrém stavu. Ať už zvolíte jakýkoli druh masáže Vaše tělo pak bude uvolněnější, aktivnější a dovolí Vám dosáhnout vašich denních cílů s větším klidem, bez stresu, depresí a migrén, bez bolesti zad kloubů a svalů.


Zvětšit mapu


KONTAKTY


Název
Salon Lion
Kontakty
+420 605 878 764
SalonLion@seznam.cz


Další salony můžete prohlížet v lokalitách:   Praha 10    Hostivař

Přidat firmu
Poslední aktualizace: 2013-12-23 16:47:04